LEDERVANDRING - I NATUREN

En ”vandring” hvor du reflekterer og får ny indsigt og klarhed omkring dit lederskab.

Vil du med på en 3 dages vandretur, hvor dine værdier og dit lederskab er i fokus. Hvor du gennem oplæg, aktiviteter og samtaler med andre, får styrket indsigten i, hvad der er vigtigt for dig som leder, og hvor du bliver afklaret, omkring hvad der skal kendetegne dit lederskab.

En ledelsesmæssig afklaring i pagt med dine kerneværdier og overbevisninger, og hvor du får øget indsigt gennem øvelser, refleksioner, parvise samtaler og inspiration.

Sammen med max. 11 andre finder du, gennem tre dage med vandringer i dejlig natur, roen og koncentrationen til refleksion omkring dine personlige værdier og din ledelsesmæssige forankring. Kort sagt lederudvikling in action.

Som resultat vil du kunne træffe nogle vigtige beslutninger omkring dit lederskab og få sparring på dine strategier. Du vil opleve en større personlig klarhed omkring dit lederskab, finde dit fokus og balancen til at tackle de beslutninger, og de ting du slås med – i rollen som leder.

Inden kursets begyndelse får du udarbejdet en lederprofil, som du vil få tilbagemelding på under kurset.

Rammer, form og indhold

Der er ikke tale om et traditionelt kursus, hvor du billedlig talt bliver ”bænket”. En sådan proces kan være givende for mange, men er langt fra det rigtige for alle blot lidt erfarne ledere. Vores tilgang er en oplevelsesbaseret proces, hvor du bl.a. gennem parvise samtaler bliver nødt til at tage stilling. Stilling til dine værdier og holdninger og dermed dit lederskab.

Du kan høre andres vinkler på dine overvejelser, få afprøvet dine idéer eller drage nytte af andres erfaringer. Forløbet vil temmelig sikkert give dig ny inspiration og sigter især mod at skabe større klarhed over dit lederskab. 

Du får viden og konkrete værktøjer til at forbedre dine lederkompetencer, uanset om du ønsker at forbedre din ledelsesstil, blive bedre til at tackle konflikter, at blive bedre til at motivere dine medarbejdere eller ønsker at opnå indsigt og refleksion omkring dit lederskab.

Gennemgående arbejder vi med et dialogbaseret koncept samt coachende tilgange. Gennem dialoger kan du bl.a. afklare den ”tavse viden”, du trækker på. Med tavs viden forstås her alt det du som professionel ”bare kan” eller ”plejer” at gøre, baseret på tradition, på egne oplevelser, overtaget fra andre eller andet. Hvordan bliver man opmærksom på dette, og hvad ”gør” det ved "min ledelse" i praksis. Vi afdækker sammen, hvad der er hensigtsmæssigt, og hvad der skal udvikles.

Dagsturene varer typisk op til fem-seks timer incl. gode pauser. Man går i 3-4 timer dagligt, men i en form så alle kan samtale og lade reflektionerne bundfælde sig. Der bliver max. 12 deltagere og alle med en helt almindelig og fornuftig grundform og gode vandresko/ støvler kan deltage.

Hvorfor har vi valgt naturen som baggrund?

I dag er vi rigtig mange, der holder af at vandre, såvel på mindre dags- eller weekendture, som på længere ture som f.eks. Caminoen. De der har prøvet det, ved hvilken effekt det har på krop og sjæl, og hvorledes refleksionerne buldrer derudaf. Pilgrimme, filosoffer og andre, har altid brugt vandringen, som en mental proces og bl.a. for at opnå fordybelse og ny inspiration.

At være beskæftiget, eller bare det at opholde sig, i naturen, ved man øger dit fokus på såvel nuet som tankerne, og samtidig ved man at det adresserer stress på en særdeles positiv måde. At gå er noget af det sundeste, man kan foretage sig, ikke kun fysisk men også mentalt. Det giver større overskud i det daglige og forebygger sygdom.

Det helt centrale i denne sammenhæng er, at samtaler glider lettere, når man går, hvilket de fleste sikkert kan nikke genkendende til. Der er lavet flere undersøgelser omkring dette, som bl.a. har vist, at man tænker langt flere kreative tanker, når man går. Man tænker simpelthen bedre og mere kreativt, når kroppen samtidig aktiveres.

Praktiske oplysninger

I foråret 2021 afholdes kurset i Thy, 9 juni til og med 11 juni 2021. ER AFHOLDT !
Næste hold: I efteråret 2021 afholdes kurset i Nordjylland, 8 september til og med 10 september 2021
 
Forudsætter up to date testsvar ved fremmøde eller vaccination.
Pris: 16.600 kr. 

Tilmelding

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skriv hvilken startdato du ønsker.

TIL TOP

Udskriv Email